Welkom op Extranet

Extranet is een afgesloten deel op onze website. Hier kunt u onder andere een wissel of afvoer van de container of kooiaapbak aanvragen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook inzien wat het tonnage ingezameld vlakglas in een bepaalde periode is en of de vulgraad van uw container goed is. Daarnaast kunt u de CO2-reductie over een bepaalde periode opvragen.

Tip 1: Voorkom teleurstelling rondom de Bouwvak

Tip 2: Geef duidelijk aan wanneer het bedrijf gesloten is!

Onze ervaring is dat het rondom de Bouwvak erg druk is met aanvragen. En dat merken we nu al. Wij adviseren u dan ook tijdig uw container aan te melden voor plaatsing, afvoer of wissel. En hierbij duidelijk aan te geven of en wanneer de locatie wel of niet bereikbaar is!

Twijfelt u of de melding al is doorgegeven? Check uw logboek.

Zo voorkomen we samen onnodig containertransport. In bepaalde gevallen zijn wij genoodzaakt de bijbehorende kosten aan u door te berekenen.

Vlakglas Recycling Nederland APP

Vlakglas Recycling Nederland heeft een APP ontwikkeld voor het wisselen en afvoeren van containers via de smartphone of tablet.

De APP is bedoeld voor onze inzamelpunten.

U logt in met dezelfde gegevens als voor Extranet, het afgesloten deel op onze website en vraagt een wissel of afvoer aan. De melding wordt direct verzonden naar de transportplanning.

De APP is gratis beschikbaar voor iPhone en Android-toestellen in de App-Store of Play-Store onder de naam "VRN Extranet".

Heeft u geen inlog gegevens? Vraag ze aan via info@vlakglasrecycling.nl